theemutsIn StitchatHome worden regelmatig leuke wedstrijden georganiseerd. Iedere lezer kan daar aan mee doen, jong of oud. En u hoeft helemaal geen ervaren naaister te zijn. Een origineel uitgevoerd idee, daar gaat het om. En wij vinden het erg leuk om tijdens de grote handwerkbeurzen het resultaat van alle inzendingen aan het grote publiek te laten zien. Er gelden natuurlijk wel een paar basisregels. Er is een bepaald thema en een opdracht en er zijn algemene voorwaarden, die u van te voren kunt lezen in ons blad of op deze website. Doe gezellig eens mee!

Het thema deze keer is: Wie maakt de origineelste theemuts?

Op 17, 18 en 19 februari 2012 zijn wij, met de door u gemaakte theemutsen, te vinden op de handwerkbeurs in Zwolle in stand nummer 40.

Uw inzending dient uiterlijk 19 januari 2012 bij ons binnen te zijn.
Meedoen? Voor meer informatie over de voorwaarden en categorieën verwijzen wij u naar de wedstrijdvoorwaarden.