Bezoek onze stand op nummer 40 op de Handwerkbeurs in Zwolle 2012. Doet u ook mee met onze jaarlijkse wedstrijd? Dan mag u de handwerkbeurs niet missen. U kunt dan weer getuige zijn van de uitslag van onze succesvolle jaarlijks terugkerende wedstrijd. Met dit keer als thema maak een originele Theemuts. Uiteraard houden wij u op de hoogte middels de nieuwsbrief en deze website. Meedoen met de wedstrijd?

17,18 en 19 februari 2012, Handwerkbeurs Zwolle
Website: handwerkbeurs.nl

Impressie Handwerkbeurs in Rotterdam.

De beurs was iets kleiner dan vorig jaar maar zeker niet minder gezellig. Weer veel mensen wisten hun weg weer te vinden naar Rotterdam. Er was dan ook genoeg te doen waaronder workshops, demonstraties, tentoonstelling van quilts en natuurlijk de vele verkoopstands. We hebben weer vele bestaande enthousiaste abonnees mogen ontmoeten maar ook weer nieuwe mogen ontvangen. En dan was er natuurlijk de uitslag van onze jeugdwedstrijd “maak je eigen textielschilderij”. Een groot succes met allemaal stralende kinderen om ons heen. Op pagina 46 van ons tijdschrift treft u een volledig verslag aan van deze dag. Al met al kunnen wij terugkijken op een leuke en gezellige beurs.