Handwerkbeurs Rotterdam, 27 t/m 29 oktober 2011  in Ahoy Rotterdam.
We hebben deze keer een extra wedstrijd voor de jeugd georganiseerd. We werden verrast door de mooi en creatieve inzendingen.

Deze wedstrijd was dus een succes te noemen. De redactie ontving hele leuke, bijzondere, vrolijke, originele en creatieve schilderijen.
Alle deze schilderijen hebben we tentoongesteld op de Handwerkbeurs in Rotterdam.De stand van StitchatHome was dan ook een echte publiektrekker, vooral de jeugd stond met grote getale aan onze stand. Vanuit het publiek kwamen vele leuke reacties en volgens ons zijn veel jeugdigen enthousiast gemaakt.

Deelnemers en winnaars

Categorie 10 jaar en jonger

 1. Ilse Rook
 2. Femke Rook
 3. Monique Groen
 4. Anja van Lier
 5. Nienke Rook
 6. Ivar de Koeier

Categorie 10 jaar en ouder

 1. Samantha Peeters
 2. Lisanne van Meerten
 3. Angelson Rosalia
 4. Serena de Koeier
 5. Hajar Mefras
 6. Carolien de Vries
 7. Miranda Jansen
 8. Vincent ten Have

Namens iedereen van StitchatHome willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie deelname en zien jouw mogelijke deelname aan toekomstige wedstrijden met veel nieuwsgierigheid tegemoet.

Met dank aan de sponsoren: Bernina, Homeij, De Gast Ontwerpstudio, Janome, Naaipatronen.nl, Prym, Roos Productions.

Handwerkbeurs Zwolle 2012

StitchatHome staat weer op de Handwerkbeurs in Zwolle van 17 tot en met 19 februari 2012. Binnenkort zullen wij het thema bekend maken van de succesvolle terugkerende wedstrijd op deze Handwerkbeurs in Zwolle, dus houd ons magazine, de website en Twitter goed in de gaten. En ook hier zijn weer fantstische prijzen te winnen.

Sponsoren oa: Applicatie en Zo, Mettler, AS Stof, Bernina, Bordurama, Brother, G.Brouwer & Zn, Clover, De Gast Ontwerpstudio, Husqvarna Viking, Gütermann, Lewenstein, Madeira Game, Mettler, Naaimachinecentrum Rouwendal, Naaipatronen.nl, Prym , Tirion, Veltrop Shop en De Witte Engel.