Cover editie 34, zomer 2011We hebben weer een enorm gevarieerde StitchatHome voor u samengesteld waarbij u zelfs koeien en varkens in allerlei soorten en maten aantreft. Zo hebben wij een enorm canvasdoek waarop digitaal een weiland met koeien is afgedrukt. Dat is vervolgens bewerkt met borduurmotieven.

Ook heel leerzaam: het maken van vrijstaande applicaties en welke manieren er zijn om te “krimpelen’. Onze pagina ‘Gezien’ is deze keer wat uitgebreider dan u van ons gewend bent . Dit omdat we veel nieuws zijn tegen gekomen op de vakbeurs in Keulen en dat met u willen delen.

Verder hebben we een hele originele traktatieschaal , een geborduurd wiegenlakentje , geldvarkens, en een heel bijzonder tafelkleed. Het resultaat van deze editie is schitterend, ga snel aan de slag met de nieuwe patronen!