Winnende beurskarretjes 2011Dit keer was het thema: maak van uw beurskar een origineel, mooi, leuk,  verrassende en functionele beurs(s)hopper. En wat een creativiteit en bijzondere karren heeft u weer weten te maken. Een hele mooie maar zware taak voor de juryleden vandaar deze keer maar liefst 2 eerste prijzen!

Prijswinnaars

1 Thea Nieuwenhuis
1 Christel Salari
3 Nicolien Duinkerken
4 AJ Verbruggen- Walderveen
4 Jose van der Wal
5 Ina van der Wal
6 Ria Zandbergen-Bakker
7 Mevr. G Westerhout
8 Ria Steman
9 Jeanne van Vught
10 Miriam Abelen
11 Nathaly Jagens
12 Maria van Vugt
13 Geert Kádár-Oskam
14 Christa Mossel
15 Annemarie van der Bosch
16 Gervaise Pith
17 Erika Boomstra

Publieksprijs

Beurskar, publieksprijsEn de publieksprijs is gegaan naar Mw. I. De Rooij. Zij was één van de vele die op deze bijzondere Beursshopper (tevens ook door vakjury als nr 1 beoordeeld) had gestemd. Zij ontvangt van ons als prijs een garenset, boeken waardenbon ter waarde van € 85,=.

Wij feliciteren iedereen met de gewonnen prijzen. Door de vele sponsoring is een ieder in de prijzen gevallen. Wij bedanken u voor de deelname en hopen volgende keer weer op zo’n fantastische opkomst!

Sponsoren

Bernina, Bordurama, Brother, Brouwer, Coats, Clover Gütermann, Gritzner Benelux, Husqvarna Viking, Janome, Lewenstein, Matson, Madeira, Mettler, Modemakendoejezo, Naaipatronen.nl, Prym, Schmetz Rouwendal, Ant Schröder, Tirion, Veltrop, Verachtert, VHZ Webshop en De Witte Engel.

Prijzen die onder andere beschikbaar zijn gesteld:

softwarepakket, naaimachine, lockmachine, diversen garen boxen, louplampen, maakpaketten, stoffenpak, mini strijkijzer, naalden, naaiboxen, scharen, viltpakket, boeken en diversen waardebonnen voor patronen en cursussen en nog veel meer.