werken met fleeceGevoelsmatig is de zomer alweer bijna voorbij. Het is dan ook weer heerlijk om de borduur- en naaimachine actief te gaan gebruiken.
Fleece is één van de inspiratie bronnen geweest voor dit najaar 2010. Van heerlijke tv-dekens tot lounge kussen. Van poncho’s tot vissersvest.

Maar natuurlijk hebben wij ook andere leuke projecten voor u zoals een mooie theemuts. Ook zijn wij de voorbereiding op de sinterklaas en kerst niet vergeten. Zoals u ziet hebben wij in  deze editie weer veel leuke en bijzondere projecten en patronen waarmee u aan de slag kunt.

Er zijn verschillende manieren om op fleece te borduren en met applicatie te werken. Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren vandaar dat we een verscheidenheid aan projecten met fleece aan u laten zien.

beurskarEen plaid om heerlijk onder weg te kruipen. Een leuke muts voor de allerkleinste maar ook een baret gemaakt van fleece lekker voor u zelf. Bij de baret zit een leuke passende poncho. We hebben zelf aan de man gedacht, naast een vissersvest hebben we hem een leuke muts opgezet.

Daarnaast hebben wij nog de wedstrijd. Een zeer succesvolle jaarlijks terugkerende wedstrijd waarbij weer vele mooi prijzen te winnen zijn. Dus doe mee en maak uw eigen beurs(s)hopper!